НЮ ЙОРК (AP) — Строителните служители в Ню Йорк са

...
НЮ ЙОРК (AP) — Строителните служители в Ню Йорк са
Коментари Харесай

Ню Йорк издава заповеди за освобождаване за стабилизиране на исторически еврейски обекти след откриването на 60-футов тунел

НЮ ЙОРК (AP) — Строителните чиновници в Ню Йорк са издали незабавни работни заповеди за стабилизиране на историческа синагога и прилежащите й структури след нелегално под земята тунел беше открит в светилището по-рано тази седмица.

Разследване на градския отдел по постройките разкри тунел с дължина 60 фута (18,3 метра), широчина 8 фута (2,4 метра) и височина 5 фута (1,5 метра), ситуиран под световния щаб на придвижването Хабад Любавич, значим еврейски обект. Той се простира под няколко здания наоколо.

„ В резултат на това обстойно следствие издадохме незабавни работни заповеди за стабилизиране на постройките над тунела, освобождение на заповеди в елементи от постройките, с цел да подсигуряваме сигурността на жителите, и насилствени дейности против притежателите на парцели за противозаконната работа “, сподели Андрю Рудански, представител на строителния отдел, в имейл до Асошиейтед прес.

Имотът е надълбоко уважаван уебсайт, който всяка година получава хиляди гости, в това число интернационалните студенти и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР