НЮ ЙОРК (AP) — Прословутото видео Access Hollywood“, в което

...
НЮ ЙОРК (AP) — Прословутото видео Access Hollywood“, в което
Коментари Харесай

Касетата „Access Hollywood“ няма да бъде пусната на наказателния процес срещу Доналд Тръмп за мълчаливи пари, съдия постановява

НЮ ЙОРК (AP) — Прословутото видео „ Access Hollywood “, в което Доналд Тръмп се хвали, че сграбчва дами полово без искане на позволение няма да бъде показвано на правосъдните заседатели в наказателния развой против някогашния президент, постанови арбитър от Ню Йорк в понеделник.

Съдия Хуан М. Мърчан сподели, че прокурорите към момента могат да разпитват очевидци по отношение на записа, който е изработен обществено в последните седмици от акцията на Тръмп за Белия дом през 2016 година Но „ не е належащо самата лента да бъде въведена като доказателство или да бъде пусната за журито “, сподели съдията.

Мърчан издаде решения по отношение на лентата „ Access Hollywood “ и други въпроси даже след реши предишния петък да отсрочи процеса най-малко доникъде на април, с цел да се оправи с изхвърлянето на доказателства в последния миг, което съгласно юристите на Тръмп е попречило способността им да приготвят отбраната си.

Мърчан насрочи чуване за 25 март, първичната начална дата на пробния интервал, с цел да разреш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР