НЮ ЙОРК (AP) — Приказките започват дори преди първият треньор

...
НЮ ЙОРК (AP) — Приказките започват дори преди първият треньор
Коментари Харесай

Дъсти Мей от FAU навлиза в March Madness, гледайки да се завърне във Финалната четворка, тъй като спекулациите се въртят за бъдещето

НЮ ЙОРК (AP) — Приказките стартират даже преди първият треньор да бъде уволнен и досега, в който работните места за треньори по баскетбол в колежа фактически се отворят, спекулациите за това кой къде отива.

Да, сподели треньорът на Флорида Атлантик Дъсти Мей, непрекъснатите клюки за бъдещето му отвличат вниманието и той постоянно е заставен да приказва за тях.

„ Мисля, че доста треньори се сблъскват с това. Не е извънредно. Това просто се случва в продължение на дълъг интервал от време, тъй като работните места се отварят през сезона “, сподели Мей в четвъртък.

Мей, 47-годишният някогашен студентски управител на Боб Найт в Индиана, може би е най-горещото име на коучинг пазара. Той е 126-68 за шест сезона във FAU, което прави второто си следващо присъединяване в March Madness след неочакван триумф до Финалната четворка предходната година.

Осмите сложени Owls стартират тазгодишния шампионат на NCAA в петък против деветият подложен Northwestern в Източния район в Barclays Center в Бруклин.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР