НЮ ЙОРК (AP) — Marvel са се облегнали повече на

...
НЮ ЙОРК (AP) — Marvel са се облегнали повече на
Коментари Харесай

Изгонването на Джонатан Мейджърс от Marvel след присъда за нападение хвърля годините на плановете на Дисни в безпорядък

НЮ ЙОРК (AP) — Marvel са се облегнали повече на Джонатан Мейджърс, в сравнение с може би всеки различен артист. Сега се разделя с него и обърква дългогодишни проекти за своята кинематографична галактика.

Marvel Studios и Walt Disney Co. отхвърлиха Majors от всички бъдещи планове след присъдата на артиста за нахлуване и тормоз в понеделник, съгласно човек, непосредствен до студиото, който е приказвал при изискване за анонимност, защото не е бил акредитиран да приказва обществено по въпроса.

Бързият ход на Disney означи зашеметяващо превръщане на лицето на артист, който беше една от най-бързо изгряващите звезди на Холивуд. Съдебно жури в Манхатън в понеделник призна 34-годишния Мейджърс за отговорен по едно обвиняване за непозволено нахлуване и едно нарушаване за тормоз за свада през март с тогавашната му другарка Грейс Джабари.

Майджърс, който беше оневинен по друго обвиняване за нахлуване и за утежнителен тормоз, ще бъде наказан на 6 февруари. Той отхвърли коментар, до момента в който напускаше съда. Адвока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР