НЮ ЙОРК (АП) — Клатушкайки се с лаймзелени ботуши на

...
НЮ ЙОРК (АП) — Клатушкайки се с лаймзелени ботуши на
Коментари Харесай

От французи до спасителни котки, травматологичният център за животни в Ню Йорк приема най-сложните случаи

НЮ ЙОРК (АП) — Клатушкайки се с лаймзелени ботуши на предните си лапи, Харисън, обичано седемгодишно Френският булдог е позната панорама в медицинския център за животни Шварцман в Ню Йорк.

„ Между мен и хирургията, екипа по неврология, екипа по вътрешни заболявания, екипа по дентална медицина – тъй че Харисън има огромен екип тук, който се грижи за него “, сподели доктор Даниел Спектър, старши ветеринарен доктор по време на посещаване през март. Той добави рехабилитационния екип към листата по-късно.

Харисън няма обща диагноза, като се изключи че е френски булдог - все по-популярна порода, склонна към здравословни проблеми. Неговият човек, жителката на Манхатън Грейс Ким, сподели, че идват в AMC за „ висша “ грижа, съгласуваност сред екипите и опцията да получат рекомендации в къщата за нещо като стоматологична процедура, която ги докара неотдавна.

Разположена в източната част на Манхатън, болничното заведение за животни и нейните повече от 130 ветеринарни лекари записаха близо 60 000 визити на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР