НЮ ЙОРК (AP) — Измислянето на най-добрата данъчна стратегия след

...
НЮ ЙОРК (AP) — Измислянето на най-добрата данъчна стратегия след
Коментари Харесай

Ако сте пенсиониран или предстои да се пенсионирате, помислете внимателно за данъчната си стратегия

НЮ ЙОРК (AP) — Измислянето на най-хубавата данъчна тактика след пенсиониране може да бъде доста по-трудно, в сравнение с наподобява, и данъчните експерти са съгласни, че е време, когато хората би трябвало да бъдат изключително деликатни, с цел да прегледат цялата си финансова картина, преди да вземат решение за неща като 401(k) суми за изтегляне и време, или по кое време да стартират да получават обществено обезпечаване.

„ Това е най-големият смяна в живота, друга от гибелта. Не бързайте да решавате по кое време да вземете обществени осигуровки или компенсации 401. Говорете с данъчен експерт, преди да вземете тези решения, с цел да избегнете изненади. Това може да ви спести доста данъчни долари “, споделя Том О'Сабен, шеф на данъчното наличие и връзките с държавното управление в Националната асоциация на данъчните експерти.

Теглене на огромна сума, с цел да извършите нещо като погашение на да вземем за пример ипотеката може да докара до фрапантно нарастване на % от вашите обществени осигуровки, които ще се полза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР