НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп ще може да знае

...
НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп ще може да знае
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще получи имената на съдебните заседатели в наказателния процес в Ню Йорк, но те ще бъдат анонимни за обществеността

НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп ще може да знае имената на правосъдните заседатели по време на идното му безмълвие в Ню Йорк- пари углавен развой. Обществеността няма да го направи.

Съдията от Манхатън Хуан Мануел Мърчан постанови в четвъртък да резервира анонимността на журито, което към момента не е определено, с лимитирани изключения за някогашния президент, неговите бранители, прокурори, консултанти на правосъдни заседатели и юридически личен състав.

Само на юристите и прокурорите на Тръмп ще бъде разрешено да знаят адресите на домовете и работните места на правосъдните заседатели, сподели Мърчан. Тръмп може да рискува да загуби достъп до имената, в случай че ги разкрие обществено.

Изборът на правосъдни заседатели е плануван да стартира на 25 март.

Решението, в отговор на искане от прокурорите, важи освен за правосъдни заседатели, настанени за процеса, само че и за бъдещи правосъдни заседатели, които може да бъдат призовани в съда, само че не вземат участие, сподели съдията.

Това не значи, че има изцяло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР