НЮ ЙОРК (AP) — Американските здравни власти казват, че 93

...
НЮ ЙОРК (AP) — Американските здравни власти казват, че 93
Коментари Харесай

Докладът установява 93 смъртни случая в САЩ след козметична хирургия в Доминиканската република от 2009 г. насам

НЮ ЙОРК (AP) — Американските здравни управляващи споделят, че 93 американци са умряли след козметична хирургия в Доминиканската република от 2009 година насам, като доста от последните смъртни случаи включват процедура, известна като бразилско покачване на дупето.

Операцията набъбна в известност в последно време и докара до смъртни случаи и в други страни, в това число Съединени американски щати. В отчет, оповестен в четвъртък от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати, не може да се каже какъв брой чести са тези смъртни случаи или дали са по-често срещани в Доминиканската република.

Докладът предлага стъпки, които медицинските туристи би трябвало да обмислят, преди да пътуват, с цел да си свършат работата.

„ Бъдете осведомени за това кой прави вашата интервенция, квалификацията на лицето, което прави вашата интервенция, и дали оборудването е в положение или не да извърши интервенцията и дали е в положение да обезпечи съответна следоперативна грижа — което е от решаващо значение ”, сподели доктор Матю Х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР