НЮ ЙОРК (АП) — Американските олимпийски спортисти имат ново място,

...
НЮ ЙОРК (АП) — Американските олимпийски спортисти имат ново място,
Коментари Харесай

Олимпийският комитет на САЩ сключва договор за спонсорство, за да помогне на спортистите да получат дипломи, след като се пенсионират

НЮ ЙОРК (АП) — Американските олимпийски спортисти имат ново място, на което да се извърнат, с цел да заключат дипломи от лицей и други умения за живота след спорта, с помощта на партньорство, оповестено във вторник от американските олимпийски водачи с основаната в Денвър просветителна компания Guild.

Сделката сред Гилдията, уредниците на Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година и Олимпийския и Параолимпийския комитет на Съединени американски щати има за цел да помогне на олимпийските организации да изпълнят уговорките си да оказват помощ на спортистите да стартират идващите глави от живота си след пенсиониране.

Guild споделя, че нейната онлайн платформа съдържа повече от 250 оферти, в това число благоприятни условия за бакалавърски и магистърски стратегии, стратегии за узаконяване и кариерно консултиране.

„ Трудно ще си помислите, че някой ще влезе там и няма да откри нещо, което да му прави работа, ” сподели Кари Уайт, вицепрезидент на USOPC за развиване и ангажиране на спортисти.

Уай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР