НЮ ЙОРК (АП) — Адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп

...
НЮ ЙОРК (АП) — Адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Адвокатите на Тръмп продължават да се борят с изискването за гаранция за обжалване на измама в размер на 454 милиона долара

НЮ ЙОРК (АП) — Адвокатите на някогашния президент Доналд Тръмп продължиха да упорстват в четвъртък апелативния съд да го извини от покриването на правосъдно решение за машинация за 454 милиона $ към този момент, заявявайки, че той d претърпи „ непоправима щета “, преди да бъде взето решение по жалбата му.

Финансовото условие е „ очевидно незаслужено, безразсъдно и противоконституционно “, написа един от юристите на хипотетичния републикански претендент за президент, Клифърд Робърт, в писмо до Апелативен съд в Ню Йорк.

Това е последният от поредност от причини и контрааргументи, които юристите на Тръмп и юристите от щата Ню Йорк вършат преди понеделник, когато основният прокурор на щата Летиша Джеймс може да стартира да подхваща стъпки за събиране на голямата сума - в случай че обжалванията намесва се съдът.

Адвокатите на Тръмп желаят съдът да спре събирането, без да изисква от него да внесе гаранция или по различен метод да покрие деветцифрената присъда, до момента в който той апелира резултата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР