Нямам скандал с мъжа ми Орхан Мурад. Не сме се

...
Нямам скандал с мъжа ми Орхан Мурад. Не сме се
Коментари Харесай

Съпругата на Орхан Мурад проговори за скандала и изтритите семейни снимки

" Нямам скандал с мъжа ми Орхан Мурад. Не сме се карали, всичко сред нас е напълно наред. Изтрих няколко фотоси с него в персоналния ми профил във фейсбук, с цел да имам повече мои. А в неговия профил да личат повече негови. Разбира се, и в двата ни профила постоянно ще участват наши общи фотоси, само че избрах да направя едно леко систематизиране ".

Това показа пред " България Днес " половинката на фолклегендата Орхан Мурад - Шенай. Медийни изявления показаха фамилен скандал за повода Шени да отстрани огромна част от общите фотоси на двойката.

" Такъв не е имало. Решението е чисто професионално. Желанието ни да се популяризира повече Орхан в неговия профил. От години той се продуцира самичък и не е елементарно, откогато не е в " Пайнер ". Не ни хареса работата там и развалихме контракта ", споделя още Шенай, до момента в който на няколко метра от нея Орхан пее на предизборни концерти в Родопите.

Вчера изпълнителят на " Хиляди слънца " пя край Ардино, по-късно в Крумовград, а участия го чакат и в Силистренско. През цялото време неразделно до него е точно Шенай. Затова и всякаква информация, че двамата са се разделили и сред тях има напрежение и кавги, не дават отговор на истината, безапелационна е Шенай.

Чаровната брачна половинка на Орхан Мурад го съпровожда и оказва помощ за всички участия в другите краища на България. Двамата и щерка им Сузанита са непрекъснато на път, изпълнени с сила за нови изяви и съвсем без почивен ден. От 12 години фамилията живее в Пловдив и непрестанно кръстосва страната по участия. Преди да поемат към Родопите за следващия концерт, Сузанита пяла благотворително на Гребната база в Пловдив за млади спортисти в неравностойно състояние. " За тези изяви не се написа, само че за всичко останало към нея - да. Явно народът обича самун и представление ", показа още Шенай Мурад.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР