“Нямам никакво намерение и никакви амбиции да се кандидатирам за

...
“Нямам никакво намерение и никакви амбиции да се кандидатирам за
Коментари Харесай

Кралев няма да се кандидатират за президент на БФС

“Нямам никакво желание и никакви упоритости да се кандидатирам за президент на БФС, разяснява Красен Кралев, министър на младежта и спорта по време на работното си посещаване през днешния ден в Русе. - Казвал съм доста пъти, че към премиера Борисов имам дълготрайни задължения. Предстои ми още дълъг път да извървя с него, тъй че моето място е в спортното министерство. Имам доста работа, която би трябвало да свърша. Има задоволително кадърни хора във футболните среди, задоволително кадърни мениджъри, които могат да се оправят със дилемите в БФС.
Ако всичко е обикновено, в случай че протече по разпоредбите - с естествен избор на президент на БФС и на Изпълком на новия конгрес, страната, както сподели и министър председателят Борисов, ще продължи да оказва помощ на футбола, тъй като той е извънредно значим спорт с голямо обществено значение. Държавата не е безразлична към този тип спорт, като ролята й е да подкрепя най-много детско-юношеските школи.
Не желая да разясня рецесията в българския футбол сега, защото тече следствие и за активността на съдийската комисия, и за деянията на расизъм на мача България - Англия. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР