Нямам намерение да се връщам в предаването На кафе“. Предстоят

...
Нямам намерение да се връщам в предаването На кафе“. Предстоят
Коментари Харесай

Сладко отмъщение! Ева Веселинова зачеркна Гала и „На кафе“

„ Нямам желание да се връщам в предаването „ На кафе “. Предстоят надалеч по- подобаващи за мен телевизионни изяви “, отговори Ева Веселинова на въпрос би ли работил още веднъж с Гала.

Панелистката в утринното шоу на NOVA напусна ефира ненадейно преди две години и нито тя, нито Гала тогава разясниха публично постъпката й. Според слуховете водещата и помощничката й били в доста неприятни връзки. Ева не се разбирала и с останалите коментатори най-много с Андреа Банда Банда и Юлиан Константинов.

„ Никога не сме се карали или имали спор с Ева. Да, имали сме доста разногласия, тъй като мислим по друг метод. Не знам какво се случва с нея. Следя какво качва в Instagram и оттова се осведомявам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах триумфи и да върви по пътя, който си избрала “, изясни в ефир Гала месец откакто Ева Веселинова си потегли. По думите й обаче стана ясно, че двете несъмнено не са останали приятелки.

Малко по-късно Ева посочи, че проблемите в екипа не са били с Гала, а с коментаторите. Така тя удостовери за скандал сред нея и останалите коментатори. Малко след Ева обаче от предаването си потегли и Андреа Банда Банда, с която очевидно не са били в положителни връзки. След края на изявите си в „ На кафе “ Веселинова се отдаде на майчинството, написа „ България Днес “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР