Нямало сигнали за насилие между жертвата в Продължава разследването на

...
Нямало сигнали за насилие между жертвата в Продължава разследването на
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството в Банишора смесил успокоителни и алкохол

Нямало сигнали за принуждение сред жертвата в Продължава следствието на тежкото ликвидиране от нощес в столичния квартал „ Банишора ”. Задържан по случая е 23-годишен мъж, който от 4 месеца живеел на фамилни начала с убитата млада жена. По данни на Столична дирекция на вътрешните работи досега няма данни за предходни сигнали за домашно принуждение, родителите им също отхвърлят да са знаели за проблеми сред двамата. 25-годишната жена бе открита мъртва в жилището си към 19:00 ч. нощес. По първични данни тя е била пребита и душена.
 
Сигнал за посиняло момиче в тежко положение е подаден на тел. 112 към 18:00 ч. нощес. Линейката идва на място незабавно, само че в продължение на близо час незабавните медици не съумяват да влязат в жилището, тъй като желязната врата на жилището била заключена. През това време 23-годишният Васил позвънил на татко си и на своя близка другарка, разказал им, че се скарал с приятелката си, тя паднала и посиняла, а той възнамерява да се самоубие, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев.
 

" Докато сътрудниците работят получаваме още един сигнал от другарка на момчето, която твърди, че то й се обадило и споделило, че ще направи опит за самоубийство, което удостовери първичната информация. Това наложи да разбием вратата. Вратата беше заключена отвътре благодарение на сътрудниците от пожарната срязахме вратата и влязохме неотложно. При влизането вътре в жилището установихме мъртвец на младо момиче, лекари откриха гибелта ", заяви той.
 
По първични данни младата жена е била пребита и душена. В жилището е открит и приятелят й, който декларирал, че смесил успокоителни и алкохол, не помни нищо и заварил мъртва приятелката си още сутринта. По данни на Министерство на вътрешните работи сред двамата е имало скандал, който е и евентуалната причина за убийството.
 

До момента нямало сигнали за домашно принуждение, добави Хаджиев. " Четири месеца живеят във фактическо общуване. Данните сега са, че не е имало сигнали за домашно принуждение. Разговаряли сме в това число с родителите на жертвата и хипотетичния причинител ", разясни Хаджиев.-->
 
По непотвърдена информация мъжът е направил опит да се самоубие с газово оръжие, само че не е потърпевш съществено. Той е откаран в " Пирогов " без заплаха за живота. Очаква се по-късно денем от прокуратурата да оповестят дали ще му бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР