Шофьорът от Небраска спря, след като огромен бик беше забелязан на пътническата седалка

...
Нямахме пълна представа за това, докато не го видяхме“, каза
Коментари Харесай

„Нямахме пълна представа за това, докато не го видяхме“, каза г-н Рейман.

Собственикът Лий Майер е шофирал превозното средство в паради в целия регион в продължение на много години. Половината от предното му стъкло и покривът са извадени, за да се създаде място за неговия бик Watusi, известен като Howdy Doody, да се присъедини към него.

Жълта метална порта за добитък функционира като заместител на вратата от страната на пътника, позволявайки Здравейте Дуди, за да бъде здраво завързан.

В допълнение към уникалните характеристики, чифт дълги рога действат като украшение върху капака на автомобила.

„Няма да стигне далеч, без да бъде забелязан със сигурност“, добави г-н Рейман.

Волейболният мач в Небраска чупи рекорда за всички времена за посещаемост на спортно събитие за жени

Видеозапис на спирането на трафика, записан от News Channel Nebraska, бързо придоби популярност онлайн.

По време на парад в Бъруел миналия месец знак, закрепен към колата на г-н Майер, гордо обявяваше, че забележителното пътуване на Хоуди Дуди е осигурило титлата за най-добро участие с автомобил в Големия родео парад в Небраска.

Г-н Рейман каза, че г-н Майер лично му е казал за транспортирането на Howdy Doody с подходящо ремарке за предишния парад, което повдига въпроси относно решението да се натовари бик в колата си в сряда и изминете 36-милното пътуване от неговия дом в Нелиг до Норфолк.

Изображение: Превозното средство е с премахнати половината предно стъкло и покрив, за да има място за бика му да язди покрай

Капитанът на полицията поясни, че г-н Майер не е бил на път за парад по време на спирането на трафика.

Въпреки че г-н Майер не беше на разположение, когато се свърза с него в четвъртък сутринта, тъй като не отговаряше на домашния си телефон, съпругата му Ронда, която е присъствал по време на спирането на трафика и е заснел видеото, предоставяйки представа.

Говорейки с радиостанция US92 на Норфолк, тя каза, че Хоуди Дуди е бил „приятел и приятел“ на г-н Майер, откакто го е хванал осем или девет години преди.

Видеоклиповете на г-н Майер, който шофира Howdy Doody из града, са лесно достъпни онлайн от далечната 2017 и 2019 г.

Прочетете още новини от САЩ:
Лидерът на Proud Boys осъдена на 17 години заради бунтовете в Капитолия на САЩ
Дървото пада върху къщата на Рон ДеСантис моменти след предупреждението му

Г-жа Майер добави, че Хауди Дуди вече е неразделна част от тяхното семейство, но призна, че е била винаги съм била напълно ентусиазирана от сумата, която съпругът й е похарчил за бика през годините.

„Сумата, която е похарчил за целия този проклет проект между колата и бика, можех да имам марка нова кухня“, каза г-жа Майер.

Г-н Рейман каза, че очевидно е имало някои нарушения на пътя, свързани с колата на г-н Майер, но полицаят го пусна с предупреждение, стига той да се обърне и да заведе Хауди Дуди у дома .

„Никога преди не сме се сблъсквали с нещо подобно“, каза г-н Рейман.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР