Няма запален играч, който да не знае за FIFA 23

...
Няма запален играч, който да не знае за FIFA 23
Коментари Харесай

Алексия – футболистката, която задмина по рейтинг Меси и Роналдо

Няма разпален състезател, който да не знае за FIFA 23 – последната видео игра за футболна симулация, основана от Electronic Arts Sprts, като част от поредицата FIFA. С нея се слага краят на една епоха, само че да оставим сантименталностите настрани, защото сме уверени, че предстоят още по-добри и шеметни игри на компанията.

Това, което притегли вниманието ни към въпросната игра е един казус. На всеки футболен почитател, който си пада по спортните видео игри е добре известно, че всяка година излизат ранглисти на играчите с най-голям рейтинг. Тук идва забавното...



Докато през всичкото това време сме привикнали да виждаме в челото неизменимите Кристиано Роналдо и Лео Меси, то този път „ боговете на футбола “ са изместени от върха, и то не от кого и да е, а от… жена.

И по този начин, тази година първото място принадлежи на Алексия Путеяс, която се оказа с най-голям рейтинг в цялата игра, написа ESPN. 

Alexia Putellas has received a rating of 92 in FIFA 23, making her the highest-rated player in the entire game
— ESPN FC (@ESPNFC)

Алексия въобще не е инцидентна. Футболистката е носителка на Златна топка при дамите и може да се похвали с 92 рейтинг във FIFIA 23. Зад нея остават Лео Меси, Кевин де Бройне, Бензема и Мбапе с 91 рейтинг. Що се отнася до Роналдо, неговият рейтинг във FIFA 23, която ще бъде пусната в продажба на 29 септември, ще бъде 90, което го подрежда на осмо място.

За отчаяние на почитателите на Алексия обаче в играта не е включен клубният ѝ тим Барселона, защото са налични единствено женски тимове от Англия, Франция и Испания. За сметка на това обаче всеки футболен почитател ще има опцията да разбере на какво е способна Путеяс в играта, тъй като тя ще бъде включена в женския народен тим на Испания.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР