Няма взривяване на мостове. Ние сме диалогични. И в комисиите

...
Няма взривяване на мостове. Ние сме диалогични. И в комисиите
Коментари Харесай

Гърдев, ИТН: Няма взривяване на мостове, диалогични сме

Няма взривяване на мостове. Ние сме диалогични. И в комисиите също по този метод подходихме. Нека не спекулираме, не знаем кой ще е мандатоносителя, какво ще е предлагането, дали въобще ще се стигне до трето предложение. Това разяснява в предаването „ Събуди се” по Нова тв Димитър Гърдев от Има Такъв Народ по отношение на третия мандат за сформиране на държавно управление.

Запитан дали от Има Такъв Народ биха подкрепили въпреки всичко държавно управление с третия мандат, Гърдев сподели: „ Да забележим какво ще е предложението”.

„ Дори да сте най-голямата политическа мощ може да сте в съпротива. Пример – ГЕРБ в предишното Народно заседание. Когато нямате поддръжка, остава като ваша роля да бъдете коректив на тези, които вършат едни сливания, обединения”, разяснява Гърдев.

„ Водят се договаряния за трети мандат. Но ние няма да участваме в държавни управления с партиите на статуквото – Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ГЕРБ. Ако носителите на третия мандат, се извърнат за поддръжка към някоя от тези 3 партии, могат да създадат държавно управление, само че ние ще бъдем опозиция”, сподели Гърдев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР