Няма такъв израз. Просто не съществува – поне в България.

...
Няма такъв израз. Просто не съществува – поне в България.
Коментари Харесай

Справедливостта на властта

Няма подобен израз. Просто не съществува – най-малко в България. Виждаме го всеки ден, даваме образци всеки ден и все пак наглостта потриса.
Като претекстовете по присъдите на Десислава Иванчева и Биляна Петрова. За пропусналите или незапомнилите в резюме – на първа инстанция бяха наказани на 20 и 15 години затвор надлежно, тъй като поискали рушвет. Само че арбитър Иво Хинов, чието име стои под присъдата, признава неща по делото, които карат всеки естествен човек да извика: " Мафия ".
Защото – съдията съответно написа, че в записите от специфичните разследващи средства (СРС) не дават директни доказателства Иванчева и Петрова да са желали рушвет. Освен това – не е потвърдено, че двете са пипали белязаните пари. Отделно – присъединяване на маскирани чиновници на КПКОНПИ при ареста е нелегално. Всичко това в едно значи – да, сетихте се, 20 и 15 години затвор.
Представете си вие да бяхте на тяхно място. Хубаво си го представете. Много хубаво. Още по-хубаво. И по-късно още веднъж гласувайте за същите, докарали нещата до това състояние или не гласувайте, тъй като всички са маскари. Не търсете опция, не се борете.
А даже сякаш по-нормално и ерудирано изглеждащите в ръководството лъсват при малко по-сериозно вглеждане в тях. Пореден образец – основният проектант на София Здравко Здравков. Вчера той даде обещание да не се строи небостъргач в " Стрелбище ", в непосредствена непосредственост до пазара " Иван Вазов ", само че го направи по подобен метод, че провокира асоциация с Иво Хинов. Водели се договаряния с вложителя да получи различен терен, само че имало няколко правосъдни каузи и като свършели, тогава ще се уреждат същински нещата. Само че Здравков пропусна да каже, че едното дело е за противозаконна заменка – обвиняване и то от прокуратурата, а не гражданско, че Столичният общински съвет е дал на вложителя НИКМИ настоящия терен нелегално. Чака се решение – и в случай че то е като позицията на прокуратурата, отново ли ще даваме терен на НИКМИ? Това ли е правдивост?!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР