Няма спор, че Георги Шишков е един от най-добре развиващите

...
Няма спор, че Георги Шишков е един от най-добре развиващите
Коментари Харесай

"Женомразец" или просто искрен до мозъка на костите си? 7 факта за Георги Шишков, които не знаете

Няма спор, че Георги Шишков е един от най-добре разрастващите се влогъри в родния YouTube, като славата му пораства с всеки нов клип в канала му.

За разлика от множеството влогъри, той не изневерява на себе си и тематиките на видеата са му най-вече свързани с фитнес. Преди време той нашумя с признанията си за стероидите, които е употребил в името на по-добрата физика - тематика, която към момента е табу. По-долу ви представяме 7 обстоятелството за него, които го вършат още по-интересен човек:

 Виж още: Кристина от „ Ергенът “ откровено за любовта и другарството с… Габи! Юристката загатна и за Евгени 

1 OnlyFans

Всъщност Шишков е един от първите българи (ако не и първият), който си е признавал, че е създавал наличие за OnlyFans. Там той е флексвал (стягал мускули) пред уеб камерата - нещо, което макар че звучи необичайно, се оказало доходоносно за него.

2 Баща му е батка!

Георги Шишков е показвал татко си в неедно видео, като ние сме смаяна от физиката и външния тип на Шишков-старши, както го назовава влогърът. Въпреки че бащата на Георги е водач на тир, той има непоколебим двигателен режим, от който не се отхвърля, без значение къде се намира. Винаги носи фитнес ластици със себе си, с които да поддържа форма и всичко това си му проличава!

3 Не пие вода

Много от нас не помнят да пият вода, само че Георги Шишков не е подобен. Той знае, че не пие вода и повода за това е елементарна - тя не му е вкусна! Вместо вода обаче Шишков пие газирани безалкохолни питиета с 0 калории, като в едно от последните си видеа показа, че дава най-малко по 120 лева на месец за въпросните бутилки.

  Виж още: Лоша популярност: БГ Звездите, които всички считат за гадняри! 

4 5 квартири за 2 години

Ок, ок, може да не сме напълно точни с броя на квартирите, само че те несъмнено са доста!!! Георги Шишков по принцип е от Пазарджик, само че преди 2 години се мести в София, защото столицата предлага повече благоприятни условия за развиване. Първата му квартира е в Студентски град, а по-късно идващ още най-малко 3-4 из новите квартали на София. Причината за честите смени не е една. От една страна Шишков не би направил компромис с изискванията за живот, въпреки това - компромис с хазяите.

5 Гаджето му е инфлуенсърка

Георги Шишков постоянно е именуван " женомразец " поради позициите си към дамите, които декларира в подкаста си, само че знаете ли кой е измежду най-големите му почитатели? Неговата другарка Кристина, която очевидно не го намира за женомразец. Кристина е фитнес инфлуенсърка, която обаче неотдавна е и татуист. Впрочем тя развива гения си точно поради Шишков, който в едно от видеата си ѝ споделя, че би трябвало да трансформира заниманието си (рисуването) в доходоносна специалност.

  Виж още: Ето го и Никола! Поля и Митко от " Един за различен " най-сетне демонстрираха бебето

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР