Няма сериозни щети в район Тракия след силния вятър през

...
Няма сериозни щети в район Тракия след силния вятър през
Коментари Харесай

Без сериозни щети в „Тракия” след силния вятър, Георги Гатев помогна на моторист след ПТП

Няма съществени вреди в регион „ Тракия ” след мощния вятър през последното денонощие. Това написа районният кмет Георги Гатев в профила си във Facebook след ревизия на региона.   Той е посетил и блока, където през вчерашния ден падна част от изолираност, като няма рискови детайли по него.
Прочетете още
От понеделник ще се направи и обход, с цел да се огледат дърветата към учебни заведения, детски градини и детски  площадки.

Районният кмет също е стана очевидец на злополука сред кола и мотор, като той е оказал помощ на моториста и е алармирал в 5- районно управление (на МВР).

Ето и целия пост на Гатев:

Днес направих обиколка на регион „ Тракия ”, с цел да се срещна с вредите нанесени от вятъра. Проверих всеки сигнал, който получих и видях в обществените мрежи. Уверих се, че оперативните групи са отстранили падналите клони.

Посетих Блок 55, където падна част от изолираност на жилищен  блок.  Разговарях с живущите и се уверих, че са спокойни и няма други рискови детайли в блока им. Силният вятър бе обърнал и няколко пейки, които дружно с тракийци на място изправихме. Маркирах 2 билборда, които са се разкачили, като ще се свържем с компаниите, които ги стопанисват, с цел да ги обезопасят.

Искам да благодаря на Оперативна програма „ Градини и паркове ”, които са свършили чудесно работата си. Всички паднали огромни клони и дървета са обработени.

Вятърът в Пловдив стихна, като в идващите дни не се чака рисково време. Още на следващия ден ще възложа на сътрудниците от отдел „ Екология ” да създадат обход и да ревизират положението на дърветата най-вече към детските градини, учебни заведения и площадките за игра. Гражданите може да алармират в кметството, в случай че виждат рискови дървета и клони.

Докато бях на ревизия в региона пред мен стана пътен случай с мотор и лек автомобил.  Обадих се на 5-то районно управление (на МВР), които незабавно изпратиха патрул. За благополучие, нямаше тежко потърпевши – единствено охлузвания и нерешителност.





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР