Няма съмнение - Вальо и Зори от Един за друг

...
Няма съмнение - Вальо и Зори от Един за друг
Коментари Харесай

Вальо и Зори от "Един за друг" за първото "здр", необичайните срещи и поуките от шоуто

Няма подозрение - Вальо и Зори от " Един за различен " бяха една от най-чаровните двойки в шоуто този сезон. На завръщането им се зарадваха откровено освен другите участници, само че и ние, феновете. Е, Вальо и Зори още веднъж напуснаха играта, този път дефинитивно.

Виж още: Отслабване ли? Миро със стабилен мотив за какво е по-добре да си с повече килограми 

Двамата бяха душата на Вилата на любовта, а пред " На Кафе " обявиха, че несъмнено първото излизане от нея е било по-трудното, защото към момента са имали предпочитание и хъс за игрите. За второто обявиха, че по този начин е трябвало да стане, просто поради хода на играта не е било редно да продължат. Но са безапелационни - извънредно удовлетворени са от присъединяване си в " Един за различен " поради преживяванията, адреналина и новите другарства. От шоуто си потеглят и с дребна победа - Вальо станал по-сдържан, по-спокоен и се научил да овладява страстите си. Двамата споделиха още, че са " попили " по него от всяка двойка.

За присъединяване в шоуто се записват на смешка, като даже не помнят, че това се е случило. Един ден телефонът на Зори звъни, с цел да я поканят нея и Вальо на кастинг за шоуто. По това време двамата съпрузи карат тежък Коронавирус и си мислят, че става въпрос за смешка от страна на техни другари. Въпреки това от продукцията звънят и повторно, когато те към този момент са здрави. Тогава Вальо и Зори схващат, че не става въпрос за смешка.

Виж още: Пролетни пристрастености в Йордания: Джулиана Гани и Илиян с луксозно странствуване

Вальо и Зори са дружно от 8 година Преди това били другари в обществените мрежи. Един ден обаче Вальо взема решение да написа на бъдещата си брачна половинка. Пише ѝ... " здр ". Това откровено вбесява Зори, която се скарала още при започване на Вальо. Но това " здр " проработило. Двамата провеждат първата си среща, като на нея взимат и децата от предходните си връзки. На третия ден от връзката им Вальо дава ключовете от колата си на Зори, а на петия - и от жилището си. Два месеца по-късно към този момент са в очакване на първото си дете.

Виж още: Какво се случва в живота на Фики? Чака ли артистът второ дете - момиченце?

Двамата имат и общ бизнес - ресторант. Въпреки затварянията, не се оплакват. Доволни са, че не са останали без приход, а страната е одобрила всяко кандидатстване за помощ, за което кандидатствали.

Изображение: https://www.instagram.com/zornica_veleva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР