Няма съмнение - хитът на тази есен е корейският сериал

...
Няма съмнение - хитът на тази есен е корейският сериал
Коментари Харесай

Ето това са фенове! Pavell и приятелката му си татуираха култов символ от Squid Game

Няма подозрение - шлагерът на тази есен е корейският сериал на Netflix Squid Game ( " Игра на калмари " ). Той стана най-гледаният в платформата въобще по целия свят, а детайли от него се трансфораха в част от известната просвета сега.

А един от най-популярните знаци са кръгът, триъгълникът и квадратът, които видяхме още при започване на сериала. Е, точно тези три признака си татуираха рапърът Павел от паметното дуо Pavell & Venci Venc' с приятелката му Криси:

Виж още: Мираж ли е сексът в " Игри на волята "? Говорят Паулина, Стратимир, Валентин и Рабухчиев

" Squid Game couple ", написа Павел под фотографията нагоре, а приятелката му дава отговор в мненията: " Да поиграем ". И в действителност татусите са напълно същински, като изпълнителят даже е отбелязал и студиото, в което са се татуирали.

Виж още: Най-голямото факсимиле за близначките, хубавите похвали и още: Говорят TikTok звездите Сузи и Рени 

Въпреки че става въпрос за идентични рисунки, в тях има известна разлика и това е подредбата на фигурите. В сериала тя беше кръг, триъгълник, квадрат - каквато е и йерархията измежду стражите в играта. В тази класификация е татусът на Криси, само че при Павел е противоположна. 

Виж още: Наум Шопов захвърли облеклата и сподели впечатляващото си тяло 

Последователите на Павел се впечатлиха от решението му, като някои приветстваха татусите с доста емоджита сърца. Други обаче подлагаха на критика двойката. " Надминахте Петканови ", написа фенка на Павел.

Изображение: https://www.instagram.com/pavizzll/
https://www.instagram.com/krisiinguyen/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР