Няма съмнение, че мнозина когато видят снимки на Голди Хоун

...
Няма съмнение, че мнозина когато видят снимки на Голди Хоун
Коментари Харесай

Наистина ли Голди Хоун е на 77? Актрисата впечатли с младежка визия (Никога няма да познаете на колко годни е – Снимки)

Няма подозрение, че мнозина когато видят фотоси на Голди Хоун, несъзнателно стартират да си мислят: ”Как желая да съм на нейната възраст ” без да знаят, че тя навърши 77. Актрисата може да ви изненада със непокътнатата си хубост и слънчева сила. Всяка фотография на звездата провокира приятност и откровена усмивка. Сякаш споделя своя оптимизъм през фотото.

Нейната загадка за безконечна младост се крие в здравословната храна и постоянна физическа интензивност. Наскоро тя показа, че медитацията, която практикува всеки ден е едно от нещата без които не може.Така Голди подържа вътрешния си баланс, а това се отразява и на  външния и тип. Не инцидентно известната й щерка Кейт Хъдсън е споделяла, че завижда на неизчерпаемата сила на майка си.

Скоро Голди Хоун се появи на светско събитие с целия си искра, като впечатли всички с външния си тип. Актрисата бе неузнаваемо млада, ярка и свежа, макар черния си тоалет.

От надалеч носителката на Оскар може да се обърка с тийнейджърка: нежна и фина фигура, първокласна коса, тънки крайници в прилепнали по тялото тесни панталони.

Актрисата не стопира да удивява с младежкия си тип и мнозина й се възхищават. Тя потвърждава, че възрастта е единствено цифра  в документа за идентичност, само че най-важно е е персоналното отношение към себе си и света към нас.

 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР