Няма съмнение, че голямата изненада тази година в Hell's Kitchen

...
Няма съмнение, че голямата изненада тази година в Hell's Kitchen
Коментари Харесай

Провокации, тежък грим и разсъблечени снимки: Instagram модата не подмина и Цвети от Hell's Kitchen

Няма подозрение, че огромната изненада тази година в Hell's Kitchen е ученичката от Враца Цветомира. 18-годишната готвачка завоюва сърцата на хората със своята непринуденост, както и с обстоятелството, че опровергава стандарта за младежите, които не се интересували сякаш от нищо.

Виж още: " След края на шоуто съм с 10 кг по-слаба ": Пам Веледис с цялостна трансформация след " Ергенът "

Напротив - Цвети демонстрира забележителен хъс и макар че отстъпва на по-опитните от нея готвачи в шоуто, е подготвена да граби с шепи опит от всеки от тях. Цвети се учи от грешките си, а ние сме уверени, че бъдещето ѝ ще бъде блестящо.

Дотук всичко звучи супер, само че дано не забравяме, че Цвети е едвам на 18 година, а това значи, че родните Instagram трендове не са ѝ непознати. Онлайн тя захвърля кутката, с цел да покаже такива фотоси:

Виж още: " Добре, че спря да пееш ": Андреа се върна към корените и попя онлайн, само че я унищожиха от хейт 

От множеството ѝ селфита лъха провокация, а тежкият грим не е нещо непознато за Цветомира:

Цветомира е и огромната фаворитка на родния TikTok. Там всяко нейно изявление се трансформира в същински шлагер, а хейт към нея просто няма.

@bozhidardimitrov46 Епизод 2 #цветомира #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #смях #foryou #foryourpage ♬ original sound - Божидар Х
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР