Няма промяна в условията при кандидатстването за студентски бригади в

...
Няма промяна в условията при кандидатстването за студентски бригади в
Коментари Харесай

Няма промени при кандидатстването за студентски бригади в САЩ

Няма смяна в изискванията при кандидатстването за студентски бригади в Съединените щати, а уредниците регистрират повече студенти, които желаят да изживеят американската фантазия. Това стана ясно от ревюто, което е част от интернационалния план " Световно обучение ". Целта му е да запознае искащите с първите настоящи предложения, преди формалните изявленията с работодателите зад граница. За поредна година най-желаната дестинация изрично е Аляска, следвана от щата Масачузетс.

15 студенти, работили в Америка предишното лято, споделяха с часове страсти и мемоари с въодушевени младежи, за които това прекарване занапред следва.

Виолина, студент: Отивайки там, те ще се отдадат 4 месеца единствено на личностното развиване, на себе си и на това да могат да споделят със страхотни хора.
Виолина споделя, че 4-месечният престой в Щатите оказва помощ и за усъвършенстването на езика. Преди всичко обаче студентите отиват там, с цел да изкарат задоволително пари да покрият следването си у нас, а по-късно да покорят Америка.

Александра, студент: Много желая да отида до Щатите да прегледам. Всъщност това ми е главната концепция. Да отида там, да изкарам някакви пари и да прегледам по-късно колкото се може повече. Петър, студент: Ню Йорк, огромният град, да. Общо взето другото може и да изчака. - Сам или с другари ще отидеш? - С другари, естествено. Защото най-хубавите моменти, би трябвало да се споделят с най-важните хора.
След като Доналд Тръмп се отхвърли от желанието си да анулира студентските бригади, в този момент кандидатстването още веднъж е на ход по старите правила.

Златимир Миланов, началник на стратегиите за културен продан по план " Световно обучение ": Всичко, което се изговори по медиите са единствено оферти, те не са импортирани, не са гласувани, не са взети като решения.
Всеки студент постоянно образование до 28 години, който владее британски език на приблизително равнище, може да преживее американската си фантазия идващото лято.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР