Няма промяна по твърдостта на позицията на България за Северна

...
Няма промяна по твърдостта на позицията на България за Северна
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Българите втвърдяват позицията си за Северна Македония


Няма смяна по твърдостта на позицията на България за Северна Македония. И през юни, и в този момент се записват болшинства към 70% против малцинства от към 1/6 позицията да стои твърда, а не да омеква. Даже има индикации за сгъстяване. Намалява зоната на хората без позиция. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз социологът от " Галъп интернешънъл болкан " Първан Симеонов във връзка резултатите от последното изследване на организацията.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 260
Това значи, че в хода на дебата огромна част от българите образуват позиция и тази позиция е в посока на сгъстяване, добави той.

Позицията на държавното управление може да влезе в несъгласие с настройките на българите, с настройките на част от съдружните сътрудници и с настройките на президента, съобщи Симеонов.

По думите му поради проблема може да се стигне до предварителни избори.

Може да се стигне до предварителни избори, тъй като това е столетен въпрос. За този въпрос България се е била. Трудно е подобен въпрос да бъде преведен на прагматичен език, уточни политическият анализатор.

Когато усетят напън от Запада, българите реагират противопосочно. Най-сигурният метод да тласнем българите в още по-голяма путинофилия е западните ни сътрудници да продължат да ни натискат за Македония. Трябва да спре, би трябвало да спрем да назидаваме народа си и в случай че НАТО и Европейски Съюз продължат да ни натискат за Македония, ще тласнем сънародниците си към едни места, които не ни харесват. В България сега има късмет да реализира нещо и не би трябвало да го пропуснем. България няма закъде да бърза – тези, които би трябвало да бързат, са нашите братя от Северна Македония. А другояче Северна Макеодния би трябвало да бъде в Европейския съюз, би трябвало дружно да бъдем на страната на Запада, която е по-хубавата страна, сподели още Първан Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР