Няма префектни семейства, колкото и да се опитват някои родни

...
Няма префектни семейства, колкото и да се опитват някои родни
Коментари Харесай

Най-тежките семейни драми на българските знаменитости

Няма префектни фамилии, колкото и да се пробват някои родни инфлуенсърки да натрапват съвършеното си розово балонче. Истината е, че под усмивките, лъскавите дрешки и спонсорирани постове за прахове на пране и вафли, стоят не доста блестящи и красиви обстановки. Известните българи рядко споделят за слабите си моменти, само че някои звезди не се тормозят. Ето и кои БГ звезди са споделяле намерено за фамилните си проблеми.

4 Десислава

Разтърсваща фамилна драма, оставила отпечатък за цялостен живот, разкри певицата Десислава в изявление преди години. " Помня татко ми, който е мъртвец от 2 години, по какъв начин стоеше пред блока в Гълъбово, където живееше майка ми с новия ми татко. Държеше в една ръка чувал с детски дрешки, а в другата държеше мен за ръка. Аз бях на шест години. Беше извънредно ", разказвала е за трагичния миг певицата.

Тя е споделяла още какъв брой мъчно ѝ било да каже на новите половинки на същинските ѝ родители " майка " и " баща ". Деси е разказвала и за това, че е ставала очевидец на принуждение против майка си от страна и на двамата си татковци.

Виж още: Срамът не им е в кръвта: ТОП 5 на еротичните БГ модели за 2022 

3 Жана Бергендорф

Талантлива, само че белязана от доста проблеми. Жана е споделяла, че проблемите ѝ през днешния ден се дължат не толкоз на славата, а на ранните ѝ детски години. Преди време тя описа, че е била измъчвана като дете. Майка ѝ е работила непрекъснато, а боят е идвал от втория ѝ татко. Звездата споделя, че се е чувствала по.добре, когато е била в пансион, а не у дома, където о понясяла прекалено много.

Виж още: Смях на непознат тил! Photoshop издънките и БГ звездите: Кои се издъниха през годината?

2 Емануела

Звездата показа в изявление, че дълго време тя и родителите ѝ не са си говорили. Нейните родители са желали тя да учи медицина, само че в никакъв случай не е желала това, а да се занимава с музика. " Излъгах ги. Излъгах до такава степен, че им споделих, че изучавам за доктор, само че през това време ходех на прослушвания и на записи, тъй като ме влечеше музиката. В един миг, несъмнено, схванаха за всичко и не желаеха да чуват за мен. Цели четири години не ми говореха и сме нямали връзка. Беше ми пъклен мъчно и тежко, само че избрах това, което искаше сърцето ми ", сподели певицата.

1 Сузанита

Певицата мина през много, само че през днешния ден е щастлива и обичана майка. Проблемите с татко ѝ обаче не стопират, а в края на 2022 година тя разкри още елементи за връзките им. В профила си в Instagram Сузанита показа обява на своята сестра. " Сестра ми проговори ", написа Сузанита, а Александра несъмнено не пести думите си. 

Виж още: А какво стана с...? Риалити звездите, които забравихме, а всички приказваха за тях

В първата част на дългата си обява Александра оправдава Сузанита за нейните неточности, като ги изяснява с нещо, което е безспорна класика за всички психолози - детството. " Тя просто е жертва на едно безогледно развъждане на дете ", изяснява тя. " Никой не може да разяснява какво е ставало зад затворените порти ", загатва Александра. 

Въпреки че признава, че и на Орхан Мурад не му е било елементарно, Александра признава, че тя и майка ѝ са били жертви на тормоз вкъщи. " Наложи се да прекатим контакт поради прочувствения тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той упреква тях (бел. ред - Сузанита и майка ѝ). Но тяхното държание е предизвикано ", отбелязва тя. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР