Няма пострадали хора, има много паднали дървета и стълбове, отнесени

...
Няма пострадали хора, има много паднали дървета и стълбове, отнесени
Коментари Харесай

Каква е ситуацията след бурята в Карловско

Няма потърпевши хора, има доста паднали дървета и стълбове, отнесени са част от покривните структури на две учебни заведения в Сопот - СУ " Иван Вазов " и ПГ " Ген. Вл. Заимов ", след мощната стихия в Карловско. В ПГ " Заимов " има счупени прозорци и дограма.

Нанесените вреди няма да попречат на образователния развой на следващия ден, потвърдиха за Българска национална телевизия шефовете на двете образователни заведения.

Поривите напразно доближиха над 100 км/ч. Комин се възпламени в Столетово, а Баня, Васил Левски и Сушица останаха без електроснабдяване над 12 часа.



След буреносния вятър в района за благополучие няма потърпевши хора, потвърдиха управленията на Общините Карлово и Сопот.

Съборени са стълбове за осветяване на околовръстното в Карлово. Комин на къща се е запалил, само че пламъците бързо са били овладени от огнеборците от " Пожарна служба-Карлово ".

Дърво е паднало върху автомобил в Сопот, сподели кметът Станислав Стоенчев. Има над 7 паднали дървета в града, доста съборени клони, табели.



Проблем е имало с електроснабдяването в Анево, само че към този момент е отхвърлен. Екипи на Общината към този момент са почнали да разчистват падналите дървета и клони по улиците и парковете.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР