Няма по-сигурен начин да се погрижим сами за доброто си

...
Няма по-сигурен начин да се погрижим сами за доброто си
Коментари Харесай

Талисманите за пролет, които ще намерите на Mish Mash Fest - Spring edition.

Няма по-сигурен метод да се погрижим сами за положителното си въодушевление от красивото украшение или истинския аксесоар. Ние чудесно знаем това, по тази причина чакаме с неспокойствие новото издание на обичания ни фестивал за хендмейд изкуство –.

Мястото на срещата е Ларгото на София , а датата не е една, а две – цялостен уикенд! Заповядайте на 5 и 6 февруари , с цел да честваме дружно слънцето и хубостта, тъй като въпреки и зимата още да е тук, ние към този момент мечтаем за пролет, усещаме и предвкусваме зеленината и разкоша ѝ. Тази селекция с бижута оказва помощ да я посрещнете в персонален амулет от творенията на надарените участници, тъй като сме подбрали най-хубавите самостоятелни създатели на приложно изкуство в България. Изберете " вашето нещо "!

Събитието се организира със съдействието на Столична община и Музея на София.

SophieGshop отваря вратите към своя свят на красивите ръчно направени бижута и аксесоари от полимерна глина, основани, с цел да предизвикат усмивка. Предлагат ни цялостна палитра от цветове и форми за ярка визия и акцент към всеки тоалет.

Всеки един подробност е направен напълно ръчно с доста пристрастеност и усърдие. Резултатите са изтънчено изпипани до най-малкия подробност. На всяко украшение се обръща особено внимание при подбора на цвят, форма и релеф. Тези съкровища се създават в единични бройки и всяко украшение е неповторимо, което подсигурява, че притежателят му ще бъде несравним.



Има и още невероятни оферти...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР