Няма по-голяма подкрепа от защитата на колегите. Няма по-голяма сила

...
Няма по-голяма подкрепа от защитата на колегите. Няма по-голяма сила
Коментари Харесай

Гешев към прокурорите: Последните две години бяха трудни, имаше безпрецедентен политически натиск

Няма по-голяма поддръжка от отбраната на сътрудниците. Няма по-голяма мощ от това да се работи в отбрана на правораздаването. Последните 2 година бяха сложни. Имаше невиждан политически напън. Прокуратурата обаче е сплотена и в добра кондиция. 

Така основният прокурор Иван Гешев се обърна към сътрудниците си на конференция във връзка 25-годишнината от основаването на Асоциацията на прокурорите в България. 

" Тези процеси бяха оздравителни за прокуратурата и за асоциацията. Сега, с гордо вдигнати глави, продължаваме да работим. Асоциацията сподели съпричастност и емпатия към българските жители. Това се вижда от самодейностите взаимно с Камарата на следователите. Събра се солидна сума при започване на пандемията. Имаше акции за даряване на кръв и плазма, както и доста други. Показахме, че сме българи и се гордеем със страната си ", продължи Гешев.

Той уточни, че Асоциацията има план за монумент на българските адвокати, взели участие в спасяването на българските евреи. Цитира и текст от остарелия завет, в който се споделя, че по кривия път се пада внезапно. " Ние вървим на верния път и по този начин ще продължим ", съобщи Иван Гешев. 

На конференцията участват управлението на Асоциацията на прокурорите, следователи, членове на Висшия правосъден съвет и съдии. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР