Няма по-добро усещане от събуждането от възстановяваща силна дрямка следобед,

...
Няма по-добро усещане от събуждането от възстановяваща силна дрямка следобед,
Коментари Харесай

Как следобедните дрeмки могат да повлияят на продължителността на живота

Няма по-добро чувство от събуждането от възстановяваща мощна сънливост следобяд, само че всички най-малко един път сме преживявали типа сънливост, след която сме по-дезориентирани и даже по-уморени, в сравнение с сме били преди да заспим.

Твърди се, че най-известните мощно подремващи в историята варират от Леонардо да Винчи и Алберт Айнщайн до Уинстън Чърчил и президента Джон Ф. Кенеди.

Проучвания демонстрират, че дрямката може да усъвършенства самочувствието, в случай че се прави вярно. Твърде тежката сънливост обаче може да има негативно влияние върху цялостното здраве и даже да способства за редуциране на живота.

Newsweek е разговарял с лекари по съня, с цел да разбере по какъв начин следобедните дрямки могат да повлияят на живота и по какъв начин може да се извлече максимума от тях.

Как въздейства късата сънливост?

Д-р Челси Роршайб, основен специалист по съня и невролог във компанията за тестване на съня Wesper, споделя пред Newsweek, че до момента в който изследванията за това по какъв начин дрямката въздейства върху здравето и дълголетието са смесени, те демонстрират, че по какъв начин...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР