Няма нито един разпитан перничанин, няма отговор на нито един

...
Няма нито един разпитан перничанин, няма отговор на нито един
Коментари Харесай

Майката на Емо: Разследващата полицайка говори за сина ми като използва думата приживе''!

Няма нито един разпитан перничанин, няма отговор на нито един въпрос заложен от нас

Майката на изчезналия Емил Боев обмисля концепцията да съди полицията за несвършена работа по случая с изчезналия ѝ наследник. Това проличава от неин коментар в групата във Facebook. Тя е извънредно недоволна от работата на проверяващите, упреква ги, че се отнасят с равнодушие и даже подигравка към нейното предпочитание да получи повече информация.

Иванка Стоянова написа във Facebook, че след повече от 35 дни, откогато Емил е в неопределеност, от полицията ѝ споделили, че в тази ситуация “евентуално има непозната интервенция ”. Министерство на вътрешните работи обаче не знаело нищо сигурно.

Майката на Емо описа във Facebook групата следното:

" Вчера бяхме с татко му в полицията. Заявявам най-категорично и отговорно, че нещата са доста по зле в сравнение с чакахме! Няма нито единствен перничанин разпитан, няма никакви отговори за това къде и по кое време е издирван (ако въобще са влизали в къщи и мази). Няма отговор на нито един въпрос заложен от нас...

Разследващата полицайка имаше безочието и бездушието да приказва за синът ми, като употребява думата за него " приживе''.

На опитите ни да зададем въпроси тя с ехидна физиономия ни посочваше документите (в които нищо значително нямаше) и отговаряше " Четете ".

Има ли смисъл да продължаваме да се надяваме, че тези хора са си свършили работата...категорично НЕ! "

Сред мненията на участниците в групата има разнообразни отзиви. Някои считат, че не е добра концепция да се разяснява работата на Министерство на вътрешните работи, до момента в който следствието тече. На това Стоянова дава отговор с: " Ако вашия наследник го няма 35 дни и отговора на полицията е, че " вероятно има непозната интервенция ", само че нищо не знаят, дали нямаше и вие да коментирате работата на полицията?! "

Други път поучават обезверената майка да търси отговорност от полицията по правосъден път. От реакциите ѝ проличава, че тя е по-склонна на втората опция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР