Няма нищо по-лошо от това, когато лошият нощен сън се

...
Няма нищо по-лошо от това, когато лошият нощен сън се
Коментари Харесай

Топ стайни растения, които ще почистят спалнята ви за по-добър сън и „по-дълъг живот“

Няма нищо по-лошо от това, когато неприятният нощен сън се отрази на целия ви ден - приемането на добър сън може да бъде мъчно за тези, които се борят да превключат или обичате кофеина.

Оказва се, че мечтаете доста по-бързо и по-лесно, в случай че поставите няколко растения в спалнята си. Те освен могат да пречистят въздуха ви, само че могат да ви оказват помощ да спите по-добре. Дейвид Домони, дипломат на Еверест и градинар, твърди, че стайните растения също могат да ви оказват помощ да живеете по-дълго.

Повечето растения отделят влага във въздуха в развой, наименуван транспирация. Докато някои растения са се приспособили да пестят вода посредством минимизиране на транспирацията и могат да понижат равнищата на мокрота в непосредствена непосредственост до тях, което от своя страна ще помогне за понижаване на конденза по вашите прозорци. Кондензът и влагата по прозорците и стените са освен грозни, те предизвикват растежа на плесен, тъй че поддържането на конденза, с цел да се избегне плесен, е важно; това може да повли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР