Няма нищо по-лошо от грозните жълти петна по вашата тоалетна

...
Няма нищо по-лошо от грозните жълти петна по вашата тоалетна
Коментари Харесай

Три евтини метода за премахване на жълти петна от тоалетната чиния - без избелване

Няма нищо по-лошо от грозните жълти петна по вашата тоалетна - само че тези лесни трикове ще ги отстранен за нула време.

Ако има петна по вашата тоалетна, това може да я направи да наподобява нечиста и колкото и мощно да търкате, те просто няма да изчезнат. Ако това ви звучи познато, почитателите на госпожа Хинч имат три лесни и евтини решения.

Въпреки че смятате, че белината може да е решението, тя в действителност може да утежни петната, както откри една жена. Тя отиде във Фейсбук, с цел да помоли сътрудниците си почитатели на почистването за техните оферти по какъв начин да се оправят с тях.

Публикувайки във фейсбук групата Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks, тя показа фотография на изцапаната тоалетна и написа: „ Помощ! Тоалетната ми седалка е изцапана с урина и толкоз доста се пробвах да я махна, само че нищо не се получи. „

След това тя попита дали си коства просто да смени седалката и попита: „ Опитах да употребявам търкалка с The Pink Stuff, сода за самун и бял оцет, лимон, Viakal и белина – к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР