Няма нищо по-хубаво и по-нормално от това със семейството ви

...
Няма нищо по-хубаво и по-нормално от това със семейството ви
Коментари Харесай

От 6 август „Круд: нова епоха“ ще ни убеди, че еволюцията не е за всеки

Няма нищо по-хубаво и по-нормално от това със фамилията ви да спите на камара. Поне по този начин си мислят неподправените и колоритни членове на праисторическата фамилия Круд преди да се сблъскат с Хомосапиенс (с акцент върху сапиенс!) – семейство, няколко стъпки напред в еволюционната стълбица, което приема пещерняците в своя съвременен и изискан дом, в който (о, знамение!) всеки си има своя стая и легло. А това значи нарушение на полезностите, с помощта на които Круд са претърпели дългите години в осъществявания с непосредствени рискове свят, който населяват. С най-новия клип на Круд: Нова ера ще надникнем към завладяващия и цветен свят на семейство Круд и ще станем очевидци на извънредно занимателния им конфликт с Хомосапиенс. А на 6 август, единствено в кината, ще открием непреодолими ли са разликите сред двете фамилии и каква е опасността, която ще ги запрати на незабравимо премеждие, което ще предопредели неразбираемото им бъдеще. Настъпва нова ера.

Клип „ Хомосапиенс изясняват спането “:

За кино лентата: Преживели съществено количество произшествия и рискове, измежду които зъбати зверове и „ края на света “, Круд имат потребност от ново място за живеене. Затова праисторическото семейство се насочва на странствуване в търсене на място, което да нарекат собствен дом. И когато откриват предпазено от висока стена идилично райско кътче, те считат, че са намерили решение на всичките си грижи. Има единствено един проблем.

Друг към този момент живее там: семейство Хомосапиенс. Със своята комплицирана къща, ситуирана на гигантско дърво, невероятни изобретения и доста земя със свежи хранителни артикули, Хомосапиенс надалеч по-еволюирали и приемайки Круд в своя дом, като първите посетители на света, напрежението сред тях доста бързо ескалира. Точно когато наподобява, че е невероятно пещерното и модерното семейство да намерят общ език, нова опасност ги изкарва на епично странствуване отвън сигурността на укрепения им дом. Режисьор на филмa е Джоуел Кроуфърд, който е работил по голям брой анимационни планове на DreamWorks Animation, в това число Тролчета и поредицата Кунг-фу панда. Продуцент е Марк Суифт (Мадагаскар 3). Ролите на български озвучават Васил Бинев, Светломир Радев, Иван Велчев, Царина Юхновска, Лина Шишкова, Йорданка Илова, Светлина Станчева, Константин Каракостов, Анелия Шишкова и други

Откриваме нова страна на еволюцията с Круд: Нова ера от 6 август единствено в кината и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР