Няма никой. Сама съм и си гледам детето, това е,

...
Няма никой. Сама съм и си гледам детето, това е,
Коментари Харесай

Тони Дачева: Нямам връзка с депутат, сама съм и си гледам детето

„ Няма никой. Сама съм и си виждам детето, това е ”, отговори Тони Дачева неотдавна на въпроса дали има мъж до себе си, каквито клюки имаше. Според клюките, ветеранката на жанра има връзка с народен представител. Дачева обаче е безапелационна, че след раздялата с Найден Милков, не е имала половинка.

Признанието певицата направи при своя медийна изява около рождения си ден. Певицата чества 54-тия си рожден ден на 6 февруари, като посрещна празника в стеснен фамилен кръг. Тони призна, че осиновената й щерка Виктория е най-големият й тласък. Тя към този момент е ученичка, а майка й се старае да оказва помощ с каквото може в онлайн уроците.

Тони не крие, че като всички реализатори търпи огромни загуби, поради ограниченията, свързани с ковид. Певицата се надява скоро заведенията да отворят порти, даже и с понижен потенциал. Все отново сега нямат доходи, единствено разноски. Изпълнителката се надява, че пандемията скоро ще отмине, всички ще сме здрави и ще живеем отново обикновено. „ То е ясно, че към този момент в никакъв случай няма да бъде същото както преди, само че най-малко да стартираме да живеем, тъй като сега сме в една пауза. Искам си сцената, желая си феновете, желая да си пребивавам живота обикновено и умерено ”, показа Тони.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР