Няма никакви основания да се търси оставка на Корнелия Нинова.

...
Няма никакви основания да се търси оставка на Корнелия Нинова.
Коментари Харесай

Александър Симов от БСП: Няма никакви основания да се търси оставка на Нинова

Няма никакви учредения да се търси оставка на Корнелия Нинова. Най-малкото, през май месец следващата година всички членове на Българска социалистическа партия ще могат да си кажат думата на конференцията след цялостния отчетно-изборен 4-годишен цикъл. Дотогава всевъзможни отзиви са вероятни. Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Александър Симов.

Категорично не одобрявам крайните оценки. Голяма част от тях са артикул на кабинетни размисли. Едно е да си стоиш в кабинета на топло, напълно друго е да отидеш на терен, в едни кошмарно извършени избори, с напън от ръководещите и зависимости по места, и да се пребориш за добър избирателен резултат. След локалните избори през 2015 година Цветанов подвигна една отровносиня карта, в която Българска социалистическа партия нямаше нито една извоювана област, а в този момент Българска социалистическа партия има четири области. Не можеш да отречеш, че това е пробив, съобщи Симов.

Нинова: Устояхте на невиждан напън

Преди изборите ГЕРБ съзнателно трансформираха закона - да няма машинно гласоподаване, с цел да завоюват изборите по непочтен метод. Всички видяхме засилената интензивност в ромските махали. Ако това са почтени резултати, циганското население очевидно е дясноориентирано, с европейски полезности и съвсем напълно подкрепящо ГЕРБ. След такава известност измежду ромското население най-малко да бяха декларирали някакви политики по отношение на ромското население, уточни социалистът.

На пленума на Българска социалистическа партия в неделя ще се чуят разнообразни отзиви, само че не считам, че резултатите от изборите допускат да се самобичуваме още веднъж. Добре е веднъж да се похвалим, че сме постигнали положителни резултати, сподели още Александър Симов.

Филип Попов: Вътрешната рецензия в Българска социалистическа партия "налива вода в мелницата на ГЕРБ "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР