Няма никаква игра. Водим преговори с партиите, защото такава е

...
Няма никаква игра. Водим преговори с партиите, защото такава е
Коментари Харесай

ГЕРБ за "Има такъв народ": Добри са в песните, но защо още се крият?

Няма никаква игра. Водим договаряния с партиите, тъй като такава е написаната процедура по Конституция. Като спечелили в изборите използваме правото да представим кабинет и да излъчим държавно управление. Ние търсим разумни сътрудници в десния политически набор, за каквито претендират, че са от " Демократична България ", само че вместо това от тях видяхме единствено една неопитност. Това показа в студиото на " Лице в лице " по bTV националният представител от ГЕРБ и номинираният за районен министър Александър Иванов.

,,Ние поканихме " Демократична България " пред прожекторите на публицистите да водим спор, а те с кого са се разбирали? Нали тяхната политическа битка е против задкулисието?! Нека да излязат сътрудниците от " Демократична България " и да кажат на каква цена са се договорили с ДПС``, прикани Иванов

,,Днес ГЕРБ внесе предложение за анкетна комисия по случая " Росенец " с 75 подписи – ето, това са каузи, а не думи. Аз съм от хората, които са подкрепяли и проверка на държавни сдружения. Нека от " Има подобен Народ ", " Демократична България " и другите партии от митинга да поемат политическа отговорност и да се срещнат с нас, с цел да кажат за какво не ни подкрепят``, разяснява той.

Кой бяга от отговорността от сформиране на държавно управление? Изглежда, че някъде се вършат сделки и се открадва вотът на българския гласоподавател. Ние ще търсим политически допирни точки и на следващия ден ще внесем публична покана за диалози с " ИТН ", които не разбирам за какво се крият? Да, бяха положителни в песните и сюжетите, само че в този момент да си поемат политическата отговорност – да си приготвят поличически кабинет, тъй като би трябвало да има работещо държавно управление, с цел да може на следващия ден да се платят заплати, пенсии и да се поеме следващата доставка от ваксини, подсети Александър Иванов.

,,Трябва да има една непоклатимост и предвидимост в България. Само със заклинания не може да се ръководи и да се реализира благополучие за българския народ. Политиката е и взаимни отстъпки, а не задкулисие и диалози по кьошетата``, сподели още той.

В умозаключение Александър Иванов разгласи, че от ГЕРБ няма да подлагат на гласоподаване в Народното събрание проектокабинета, а непосредствено ще го върнат на президента, който пък да го даде на втората политическа мощ в лицето на " ИТН ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР