Няма начин през пролетта на 2021 година 57 процента от

...
Няма начин през пролетта на 2021 година 57 процента от
Коментари Харесай

Илиян Василев: Трябва да считаме президента за слабо звено в българската система за сигурност

Няма метод напролет на 2021 година 57 % от популацията, по допитвания на самостоятелни организации, да са били за НАТО, а единствено по-малко от година по-късно тази поддръжка да е спаднала до 44 % /според Алфа Рисърч/.

Тук има голяма операция в метода по който са заложени въпросите, които остават големи благоприятни условия за съмнения в отговорите - вижте % на обърканите.

Но е ясно едно - Ако твърдите последователи са спаднали от 57 на 45 % при ръководство на служебните държавни управления на Радев, то значи те имат главен принос за това.

От през днешния ден /условно поради резултатите от допитването/ би трябвало да считаме президента Радев и министър Янев за слаби звена в българската и натовска система за сигурност и да се отнасяме към тях като такива. Радев се Земанизира, по пътя към Шрьодеризацията си.

Винаги съм бил песимист по отношение на Радев, още от единодушието на Борисов да не издига претендент на ГЕРБ в границите на Решетниковите игри и схемата, която почисти обкръжението на Борисов от атлантици и му трапоса за сътрудници националистите. Но Борисов не е жертвата, а съавтор на Решетниковите схеми.

Краткият флирт с националния митинг фактически направи Радев кратковременен съдружник в борбата против Борисов и Пеевски, само че по всички признаци Румен Радев си остава нестабилен и недействителен сътрудник - крачка напред, две обратно.

В този смисъл, потребността от консолидация на всички проатлантически сили, минава през партийните линии.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР