Няма начин поне веднъж да не сте чували репликата „Тук

...
Няма начин поне веднъж да не сте чували репликата „Тук
Коментари Харесай

На какво мирише сексът?

Няма метод най-малко един път да не сте чували репликата „ Тук мирише на секс”. Ако в миналото сте били на ваучър и инцидентно сте влезнали в стая, в която някой е правил секс, знаете, че има много изразителен мирис. Ако би трябвало да сме почтени, това е въпрос, върху който много хора са размишлявали, написа actualno.com.
Първата съставна част на този мирис е потта.
В последна сметка, в действителност ли е добър сексът, в случай че никой от вас не се поти? Сладкият мирис на упорита работа и неизменност. И до момента в който самата пот е без аромат, бактериите, които виреят в разнообразни области на тялото, трансформират този факт. Всъщност, потта на един човек мирише друго под мишниците, по гърба и към гениталиите. Тук значима роля играе и облеклото, което носите. Ако мъжът е обут в боксерки от недишаща материя, а вие имате чорапогащник - крайният резултат няма да е най-приятният.
Втората съставна част, която построява аромата на секс, е латексът и лубрикантът.
Помирисали ли сте в миналото презерватив? Не мирише доста готино. Но комбинацията от латекс, търкане и телесни течности основава много сериозен аромат.

На трето място идва ароматът на вагиналната флора.
Той е друг според от „ месечното състояние” на дамата. Преди и след цикъл се усеща по-желязна миризма, напомняща на кръв, до момента в който овулацията придава блудкав привкус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР