Няма начин да не сте чували рефренът на песента Despacito

...
Няма начин да не сте чували рефренът на песента Despacito
Коментари Харесай

Песента на 2017-а, която би всички рекорди, в цифри

Няма метод да не сте чували рефренът на песента " Despacito " най-малко стотина пъти през последните месеци. И това не е инцидентно, защото парчето към този момент публично е най-стриймваната ария в историята.

Сингълът към този момент е събрал 4,6 милиарда гледания единствено за 6 месеца, написа Business Insider. Това включва истинската версия и ремикса с канадската поп звезда Джъстин Бийбър.

Двете версии на песента имат повече от 1,1 милиарда пускания в Spotify и над 3 милиарда гледания в Youtube.

" Благодарение на стримийнга, който свързва хората на всички места по света, музиката ми е достигнала до всяко кътче на планетата. Наистина е чест за мен, че " Despacito " е най-слушаната ария в историята ", разяснява триумфа си изпълнителят Луис Фонси.

Парчето е безспорният шлагер на годината и то слага все по-големи върхове.

" Despacito " в цифри:
Оригиналната версия: 2,66 милиарда гледания в YouTube, 563 милиона пускания в Spotify; Ремиксът: 427 милиона гледания в YouTube, 619 милиона пускания в Spotify; 4,6 милиарда от 13.01.2017 насам; " Despacito " е номер 1 в класациите на 35 страни по света; 10 поредни седмици е номер 1 в американската ранглиста Billboard Hot 100; 9 поредни седмици е номер 1 във английските класации; 17 поредни седмици е номер 1 в испанските класации; Видеото най-бързо достигнало 2 милиарда гледания; Първата ария на испански, достигнала номер 1 в класациите на Spotify; Първата ария на испански, достигнала номер 1 в класациите на Billboard Radio.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР