Няма много неща, които шокират водещата на Naked Attraction Анна

...
Няма много неща, които шокират водещата на Naked Attraction Анна
Коментари Харесай

Водещата на Naked Attraction Анна Ричардсън беше изненадана, докато състезателят разкрива „нова сексуалност“

Няма доста неща, които шокират водещата на Naked Attraction Анна Ричардсън – само че тя остана с отворена уста по време на последния епизод на пикантното шоу на Channel 4.

Тъй като новият сериал се завърна тази седмица, най-новият самостоятелен човек, търсещ обич, беше 25-годишната Тони от Лондон, която разказа себе си по едно и също време като „ създател с позитивно тяло “ и „ депилатор на захар “, която също по този начин обича да написа еротична фантастика в свободното си време.

Феновете на шоуто знаят, че гостите могат да избират сред шест евентуални колегата, които постепенно се разкриват лека-полека, до момента в който не останат изцяло голи. Докато лондончанката Тони обикаляше, с цел да реши кого да заведе на среща, водещата Анна разпита евентуалните си ухажори да измислят един ред, с който да впечатли Тони.

Тя сподели: „ Тони написа еротична небивалица. Ако щяхте да пишете собствен личен замърсен разказ, по какъв начин бихте го нарекли и за какво? “ Един от отговорите на индивида в синята капсула беше: „ Вагинален вятър във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР