Няма логика оставката на Цачева да разклати управляващата коалиция, но

...
Няма логика оставката на Цачева да разклати управляващата коалиция, но
Коментари Харесай

Каракачанов: Целта на скандала с апартаментите е да повлияе на резултатите на ГЕРБ

Няма логичност оставката на Цачева да разклати ръководещата коалиция, само че несъмнено е малко или доста неподходящ факт, като задачата му е да повлияе на резултатите на ГЕРБ. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 вицепремиерът Красимир Каракачанов, който през днешния ден беше избран отново за ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

На всеки избори се потегля с компромати. Именно този метод накара 50% от българските жители да не излизат на избори, добави Каракачанов.

Подобно нещо би трябвало да бъде изяснено и след това да се каже кое е погрешно и кое право, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация във връзка абсурда с жилищата на властта.

Той е безапелационен, че коалиция Обединени патриоти би трябвало да бъде непокътната. Дори да се наложи да се създадат взаимни отстъпки, всеки един би трябвало да ги направи в името на обединението, сподели Каракачанов.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация посочи, че предлагането на партията за лидер на евролистата на Обединени патриоти е Ангел Джамбазки. Той е един наложил се млад политик, най-активният български евродепутат. Смятам, че заслужава доверието на българските жители да бъде определен още веднъж на този пост, уточни Каракачанов.

Той разкри, че водачът на "Атака " Волен Сидеров е споделил, че е подготвен на компромис – да се откаже от водачеството на листата на Обединени патриоти, в името на това да бъде непокътната коалиция. Вратата за основаване на коалиция Обединени патриоти ще бъде отворена до последния миг, акцентира водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му повода водачът на НФСБ Валери Симеонов да съобщи, че партията му ще отиде независимо на изборите, не е това, че Ангел Джамбазки е любимец за лидер на листата на Обединени патриоти.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР