Няма лъжа, няма измама - дискотеките отварят! След дълги 3

...
Няма лъжа, няма измама - дискотеките отварят! След дълги 3
Коментари Харесай

Поп-фолкът на нисък старт! Как се готвят любимите ни певици за отварянето на дискотеките?

Няма неистина, няма машинация - нощните заведения отварят! След дълги 3 месеца, в които страдаха освен феновете на нощния живот, а и чиновниците на тези заведения, техните притежатели, както и несъмнено, изпълнителите, поради чиито участия се пълнеха заведенията. 

Е, към този момент всички са на невисок старт и подготвени за откриването на най-очаквания сезон за заведенията - този след пандемията. Ето по какъв начин се приготвят някои от известните лица в поп-фолка!

Виж още: Абитуриентът Лоренцо остана без гадже, само че желае жена и деца! Певецът със безценен подарък за бала

Лидия и Десита

Каква по-добра подготовка за отварянето на клубовете от това да пуснеш нова ария, която да стане шлагер още в първите часове от премиерата си? " GPS-A " е типичната ария, която диджеите ще пускат в кулминационната точка на купоните, а на двете девойки ще донесе доста участия.

Виж още: Карантина, ден: Пореден - Певецът Константин асфалтира улици, съседи му викат полиция

Преслава

Певицата прекара последните месеци във врачанския Балкан, където си отпочина, прекара ужасно време с щерка си и покори не един връх. Преслава обаче към този момент е в София и е на невисок старт за сезона.

Виж още: Биляна Йотовска си краде по " някой секси миг "

Емануела

Певицата също употребява времето на изключителното състояние за осъществяване на планове. Тя е подготвена не с една, а с цели две песни, които ще чуем доста скоро. Нещо повече - в една от тях Емануела е скрила изненада, която по мненията в Instagram съдим, че почитателите нямат самообладание да чуят.

Виж още: След финала на " Откраднат живот " е време за отмора! Как прекарват свободното си време актьорите?

Мария

В края на май тя и Тони Стораро дават обещание дует. Щом някой от семейството Стораро е забъркан, значи формулата за триумф е налице.

Виж още: Далеч не е единствено Сузанита: Известните българи, които признаха своите зависимости и ги победиха

Камелия

Певицата не може да се каже, че не работи по време на изключителното състояние, защото е жури в музикално риалити, само че пък друго си е да плуваш в лични води. " Вижда му се края ", написа тя под фотографията нагоре, а ние към този момент нямаме самообладание за нейните участия.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР