Няма криза с горивата у нас. Не само количества има

...
Няма криза с горивата у нас. Не само количества има
Коментари Харесай

Петков обвини младежката организация на ГЕРБ за паниката с горивата |

Няма рецесия с горивата у нас. Не единствено количества има - имаме в огромни количества , разгласи на ексклузивен брифинг през днешния ден министър председателят Кирил Петков по повод паническото зареждане на бензин след слух, че следва стремително повишаване на цените. Тази заран държавното управление е разискало обстановката с Петролната и газова асоциация.

Петков упрекна непосредствено младежката организация на ГЕРБ в съзнателно предизвикателство на суматоха измежду жителите. Според него суматохата към този момент е овладява и обстановката по бензиностанциите е спокойна.

Да, на международно равнище цените леко се демонстрират, само че не е това стремително повишаване, което създателите на суматохата вещаеха, уточни той.

" Следете какво споделя държавното управление. Горивото е на всички места, запасите са налични, танкерите идват в базите, вносът се случва ", акцентира министър-председателят.

Паниката от 2 март е тръгнала от 1-2 фотоси от дребни бензиностанции, които са качили цените. Мултиплицирани в обществените мрежи, тези фотоси са довели да натрупването на опашки по бензиностанциите, сподели Петков.





Очаквайте детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР