Няма кой да погребе проф. Юлиан Вучков! За заплетената ситуация

...
Няма кой да погребе проф. Юлиан Вучков! За заплетената ситуация
Коментари Харесай

Нямало кой да погребе проф. Вучков

Няма кой да погребе проф. Юлиан Вучков! За заплетената обстановка алармирали пред Lupa.bg близки на колоритния тв водещ и интелектуалец, който издъхна на 22 септември вечерта на 83-годишна възраст. Както е известно, той няма наследници. След гибелта на половинката му Диана Душкова през 2017 година, няма и сътрудник до себе си. Така излиза, че би трябвало да се провежда служебно заравяне за професора.

" Никой не очакваше подобен процес, самият Юлиан бе в здраво здраве. Той няма родственици и наследници. Може би телевизия " Евроком ", където работеше в последните години, би трябвало да провежда церемонията и формалностите по погребението му ", разяснява пред  Lupa.bg  човек от обкръжението на създателя на 32 книги и тв водещ.

Юлиан Вучков има и полубрат - артиста от Народния спектакъл Михаил Петров, с който не си приказват от близо 50 години. Двамата са от една майка, само че от разнообразни татковци. В десетки свои изявленията професора разказваше, че пастрока му постоянно го е пребивал и се грижел само за биологичния си наследник. Даже предложил на майката на Юлиан да го дадат в пансион, с цел да не им се спънка. Най-жесток пердах Юлиан ял на абитуриентския си бал - втория му татко бил гневен, че фамилията пръснало толкоз пари за негов костюм и взел да му се подиграва, че наподобява неуместно в него. Когато Юлиан възрасил, пастрока му свалил колана и го пребил с него. През това време брат му Михаил гледал безучастно, а най-после споделил: " Малко ти беше! "

" Той не ми е брат, а полубрат. Но за мен е мъртъв! Михаил Петров - това е едно безличие, не желая името му да бъде споменавано паралелно с моето. Актьор бил в Народния спектакъл - кажете ми една негова роля?! Пълен негодник! Никога не сме се обичали, а от десетилетия не си и приказваме. Същият отпадък като татко си ", споделяше приживе Юлиан Вучков.

Най-вероятно в този момент Михаил Петров ще е негов легален правоприемник и несъмнено на него ще се падне задачата да го погребе - нещо, което би ужасило професора. Неговата фантазия бе да го положат до обичаната му Диана...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР