Няма какво да се лъжем – Елизабет се оказа малката

...
Няма какво да се лъжем – Елизабет се оказа малката
Коментари Харесай

Елизабет от Игри на волята показа голямата си любов-Снимка

Няма какво да се лъжем – Елизабет се оказа дребната огромна изненада в „ Игри на волята “. Тя е дефиницията за сложен състезател – има и силовите качества, и дипломатическите, има и предвидливост, бърз разум.

Но каквото и да си приказваме, Елизабет е извънредно красива и стилна мацка, което ни потвърждава ежедневно с изявления в Instagram:

„ Есента е тук толковаааа красива.

Усмихвайте се, обичайте се “, приканва Елизабет под фотографията нагоре. Риалити звездата като цяло се любува на красиви есенни разходки, като постоянно разгласява снимки… само че не демонстрира кой ги е правил тези снимки.

Самата Елизабет не е споделяла да има човек до себе си, като в действителност не е разкривала доста за персоналния си живот. Тя е показвала много от своите приятелки, с които постоянно пътуват из България, само че нищо повече. Голямата пристрастеност на Елизабет си остават тренировките и го потвърждава в стори:

„ Сърцето желае, каквото желае “, в недодялан превод би звучало написаното от Елизабет, като виждаме, че усмихнатото миньонче продължава с тежестите, които видяхме, че много ѝ се отдават в борбите.

Иначе в последните дни стана ясно, че една от звездите на първия сезон на „ Игри на волята “, Марешка, е измежду най-големите почитатели на Елизабет. Нещо повече – Марешка в стори показа, че с помощта на Джуджи е почнала още веднъж да тренира и желае да си направи зъби като на любимката си и по тази причина ще върви точно при нейния ортодонт.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР