Няма как да спрем времето. И да искаме. Но докато

...
Няма как да спрем времето. И да искаме. Но докато
Коментари Харесай

Няколко причини, които доказват, че жените над 40 стават най-желаните

Няма по какъв начин да спрем времето. И да желаеме. Но до момента в който порастват годините и свещичките в тортата ни, пораства и мъдростта и опита ни. Един по един отпадат белите ядове и дежурно глупавото ни държание в доста житейски обстановки, присъщи на първата младост. Ако в предишното дамата на 40 години изглеждаше лелка с кафява пола, кок и очила с грамадни рамки, суха, сива и издялана като талпа, през днешния ден 40-годишната жена е мацка. Тя е поддържана, с още непокътнато плътно тяло, съвсем незабележими бръчици, убеден взор и грациозна походка. И нещо още по-важно – тя към този момент е наясно какво желае и по какъв начин да го изиска. И нея я желаят. За компания, за диалог, за милувка, за съвет, за обич. Причините за това са доста.

Жената на 40 няма да разсъни мъжа до себе си измежду нощ, с цел да го пита защо мисли. Тя може и без сходен въпрос.
Жената на 40 няма да дудне до полуда на мъжа си, до момента в който той гледа мач по малкия екран. Ще си откри друго занятие, доста по-интересно.
Жената на 40 към този момент е наясно какво желае и от кого точно. Малко дами на тази възраст се интересуват от мнението на половинката за това, което вършат.
Жената на 40 почита себе си. Тя рядко ще направи сцена на нервност в операта или в първокласен ресторант. Ако обаче мъжът си го е заслужил, ще си го получи по този начин, че няма да се осъзнае от кое място му е пристигнало. Но не пред хората.
Жената на 40 умее да похвали, не всеки път напълно справедливо. Тя знае по какъв начин да накара мъжа да се почувства специфичен.
Жената на 40 е задоволително уверена, с цел да запознае мъжа си със своите другари. По-младите дами може да заобикалят сходни познанства, даже с най-хубавите другари, просто тъй като още нямат религия на колегата си. 40-годишните знаят кои другари са същински и няма да ги предадат.

Яркото алено червило стои добре на дамата на 40, което няма по какъв начин да се отнася за по-младите девойки. Тя не се стряска и от някоя и друга гънка, тъй като в прочут смисъл това дори наподобява секси.
Жената на 40 е откровена и почтена в връзките си. Може да каже тъкмо какво мисли и на колегата не му се постанова да гадае по какъв начин се усеща тя в компанията му.
Има доста аргументи дамите на 40 и нагоре да наподобяват възхитителни. За страдание, доста мъже на тази възраст се отпускат, пускат шкембенце и не помнят да се грижат за себе си, което не им пречи да се заглеждат по 20-годишните сервитьорки, да вземем за пример.
Затова на мъжката имитация „ Защо да купя цялата крава, когато мога да получа единствено млякото “, имаме дуплика. Днес 80% от дамите не се интересуват от брак. Как по този начин ли? Те също си дават сметка, че няма за какво да се купува цяло прасе, в случай че може да се вземе от близкия магазин единствено парче салам за вечеря.

Инфо: Анна

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР