Няма как да не ме питат всички за този Андрей

...
Няма как да не ме питат всички за този Андрей
Коментари Харесай

Кичка Бодурова няма спирка, захапа Слабаков, Фънки и българина с Оскар

 " Няма по какъв начин да не ме питат всички за този Андрей Слабаков. Да, той не може да владее себе си, слабостите му са много – не може да се въздържа да не пуши примерно. Освен това не би трябвало ли да знаят британски тези хора, които отиват в Европарламента? Ти тръгваш да представляваш страната ни и си задължен да отговаряш на най-елементарните стандарти най-малко. Симпатичен мъж е, само че и външният му тип не е на човек, който да съставлява България в Европа. Пък и споменът ми от брачната половинка му е, че се къпе един път седмично – тя персонално ми го е казвала, до момента в който бяхме с нея във " ВИП Брадър “. Не имам вяра той да го прави по-често “. Това показа през смях Кичка Бодурова.

" Не ме интересува и какво приказва Фънки. Той е един смешник, който парадира с държание и осанка. Къде е свирил, в коя огромна механа, та мен да назовава кръчмарска певица поради песните, които пея? “, атакува и фънкаря Димитър Ковачев Кичка, цитира " България Днес “.

Бодурова подхвана и българския артист със международна слава Димитър Маринов, който си разреши да каже в предаването " Като две капки вода “, че с нея се познават персонално.

" Заради това, че взе участие българин във филм, спечелил " Оскар “, го гледах. Но не помня да го познавам. Освен това ролята му е толкоз нищожна – споделя четири думи на съветски на екрана. А в България го оповестиха, че е притежател на " Оскар “! Смешно ми е за фанфарите, с които бе посрещнат той у нас “, показа Кичка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР