Няма как да има политическа стабилност и да има дълголетие

...
Няма как да има политическа стабилност и да има дълголетие
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да сме смокинов лист за ГЕРБ, ДПС и Възраждане

Няма по какъв начин да има политическа непоклатимост и да има дългоденствие този парламент и това държавно управление, в случай че ГЕРБ не престават с плаващите болшинства с Движение за права и свободи и " Възраждане ". Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков.

" Ние да сме като смокинов лист начело, а те откъм гърба значимите неща за обществото да си ги прокарват с други болшинства. Това е освен предизвестие, а апел, че по този метод те вкарват голям риск в политическата система и в случай че по този начин си мислят, че ще се случи, ние няма да го приемем ", разяснява още Петков.

Според него това е голям проблем.

" Двата разновидността на Антикорупционния закон на ГЕРБ-СДС и на " Продължаваме промяната " са близки един до различен. На първо четене беше признат техният и отритнат нашият още веднъж с болшинството ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане ". Нямаме проблем множеството комисии да са при тях, с цел да могат да управляват държавното управление в първата ротация. Големият ни боязън е какъв брой от тези комисии ще отидат в Движение за права и свободи и какъв брой във " Възраждане ", сподели още Кирил Петков.

И добави:

" Цялото общество е настръхнало по тематиката на промяната на Гешев със Сарафов, за наша голяма изненада чуването на правосъдния министър беше блокирано с гласовете на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Това е притеснителна наклонност, какво има да се крие, за какво няма бистрота по тази тематика. ГЕРБ-СДС употребява различни болшинства, с цел да блокират значими за обществото неща ".
 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР